Dan Općine Drenje

Slavko Dešić, načelnik općine Drenje
Podijelite objavu:

Općina Drenje je nakon smirivanja problema nastalog s pandemijom koronavirusa obilježila svoj Dan Općine okupivši mještane i goste na Svečanoj sjednici vijeća održanoj u prostorima DVD-a Drenje

Nakon uvodnih pozdravnih riječi okupljenim gostima se obratio načelnik općine Slavko Dešić koji je čestitao svim sumještanima Dan Općine osvrnuvši se na najvažnije projekte u proteklom razdoblju. Iako opterećeni s pandemijom načelnik Dešić je istaknuo da su zacrtani projekti se uspješno vodili ka njihovoj realizaciji. Tako je podsjetio na uspješno realiziran projekt „Zaželi“ i „Zajedno u zajednici“, koji se pokazao kao izuzetno uspješan i koristan s obzirom na uložena sredstva koja su u cijelosti povučena iz Europskih socijalnih fondova u cilju skrbi o starima i nemoćnima na području Općine, a s čime se korisnicima svakodnevni život digao na puno višu razinu, uz činjenicu da su u njemu bile uposlene žene kojima je taj prihod dakako bio koristan.

Kako je istaknuo Dešić i daljnji cilj im je ravnomjerno ulaganje u svih 12 naselja Općine upravo s ciljem podizanja razine kvalitete življenja u svakom od njih.

Josip Miletić, zamjenik župana Osječko-baranjske županije

Zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić ovom prigodom je čestitao načelniku na uspješnom vođenju općine i realiziranim projektima te naglasio: "Općina Drenje je primjer uspješne sredine prije svega na području kvalitetnog korištenja europskih sredstava, a njezin ogroman potencijal leži u prirodnim bogastvima koji okružuju općinu. Tu prije svega mislim na jezero Borovik u koje značajna ulaganja planira i Osječko-baranjska županija kako bi se dodatno obogatila turistička ponuda ovog kraja. Samo zajedničkim radom i suradnjom možemo poboljšati kvalitetu života radeći pri tome na ravnomjernom razvoju svih dijelova naše županije", kazao je Miletić.

Svečana sjednica Općinskog vijeća završena je prigodnim kulturno-umjetničim programom i druženjem gostiju.

 

 

 

 

 

 

 

 


Podijelite objavu: