DEZINFEKCIJSKA SREDSTVA TVRTKA ĐANIĆ IZ PODGORAČA DARIVALA STANOVNIKE BANOVINE POGOĐENE POTRESOM!

Podijelite objavu:

DEZINFEKCIJSKA SREDSTVA U VRIJEDNOSTI 30 000 KUNA ZA STANOVNIKE BANOVINE POGOĐENE POTRESOM!

Tvrtka "Đanić obrt" za tradicionalnu proizvodnju, ponovno je pokrenula proizvodnju dezinfekcijskih sredstava za mještane Banovine pogođene potresom, u vrijednosti preko 30 000 kuna. Općinski načelnik, i vlasnik tvrtke, Goran Đanić koji se nakon potresa uputio u Petrinju i okolna sela rekao je kako su uvidjeli da na terenu, odnosno području pogođenim potresom, ljudi nemaju, ili imaju u malim količinama, dezinfekcijska sredstva.

 

"Prošla godina je bila teška za našu tvrtku, kako i u većini Hrvatske, tako i kod nas, no unatoč tomu smo se odlučili donirati dezinfekcijska sredstva. Stoga smo ponovno aktivirali destilerije i radnike koji su došli pomoći. Aktivirali su se i partneri "SD Plast" iz Vladislavaca, "PDF Print studio" i "Breza" iz Našica koji su ustupili boce i kartonske kutije, kako bi donirali dezinfekcijska sredstva" - izjavio je vlasnik tvrtke Goran Đanić.

Dezinfekcijska sredstva dostavljena su na područje Banovine kada je uočeno da su potrebe za tim sredstvima značajne. Stoga tvrtka "Đanić obrt" za tradicionalnu proizvodnju nastavlja donaciju dezinfekcijskih sredstava za stanovnike Banovine.

"Od sutra krećemo u proizvodnju dezinfekcijskih sredstava u vrijednosti preko 50.000 kuna za stanovnike Banovine, i za sve one koji pomažu u sanaciji štete, koje ćemo im tijekom idućeg tjedna dostaviti. Odlaskom na stradalo područje, uvidjeli smo kako se tamo nalazi veliki broj ljudi, te kako im nedostaje dezinfekcijskih sredstava, te smo zbog toga povećali proizvodnju i odlučili donirati još dezinficijensa, kako bi se spriječilo širenje COVID virusa" - izjavio je vlasnik tvrtke Goran Đanić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podijelite objavu: