Donacija drva mještanima Općine Čađavica

Čađavica-donacija drva
Podijelite objavu:

Donacija drva mještanima Općine Čađavica

Proteklih je dana neke stanovnike općine Čađavica ugodno iznenadila vrijedna donacija ogrjevnog drveta za desetero obitelji sa područja Općine

Uprava dobra „Nikolaus Peter Grof Draskovich“, u suradnji s Hrvatskim šumama, šumarijom Slatina obratila se Općini Čađavica u prosincu 2019.g. u želji da donira 10 najpotrebitijih obitelji u općini Čađavica sa po 10m3 drva izrađenih na njihovom šumoposjedu na području Općine.

Poglavarstvo Općine Čađavica vrlo rado je ustupilo popis desetero obitelji u Općini Čađavica, a za koje je smatralo da su im ta drva u ovome trenutnku najpotrebnija.

Veliki broj stanovnika Općine slabijeg imovinskog stanja koristi drvo kao ogrjev te im to stvara velike troškove unutar kućnog budžeta te je nesumnjivo da će ovim obiteljima ova donacija zasigurno olakšati svakodnevnicu i pružiti sigurnost da će i sljedeće zime imati topao obiteljski dom.

Vrlo sam zahvalna svima koji su sudjelovali u ovome i ovakva donacija mi mnogo znači, rekla je gđa. Božica Bajić koja je bila jedna od onih kojima su donirana drva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podijelite objavu: