Donacija graha najpotrebitijima u Općini Čađavica

Podijelite objavu:

Obitelj Gladović iz Donjeg Bazija donirala grah najpotrebitijima

Josip Gladović i Igor Čiček

Obitelj Gladović iz Donjeg Bazija odlučila je donirati 60kg graha najpotrebitijima na području općine Čađavica uzgojenog na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu. U razgovoru s načelnikom Općine Čađavica Mirkom Rončevićem, utvrdili su da su to upravo krajnji korisnici projekta „Zaželi-Općina Čađavica“.

Unutar projekta nalazi se 72 krajnja korisnika o kojima se svakodnevno brine 12 zaposlenih žena s područja općine. Sam projekt “Zaželi-Općina Čađavica” financiran je kroz bespovratna sredstava iz Europskog socijalnog fonda i u provedbi je od 6.7.2018.g. Donirani grah biti će podijeljen u sljedećih nekoliko dana zajedno sa mjesečnim paketima higijenskih potrepština koji su financirani sredstvima unutar projekta.

Obitelj Gladović je već nekoliko puta do sada sudjelovala u pomaganju onim obiteljima s područja općine koje su težeg zdravstvenog i materijalnog stanja i to zasigurno nije zadnji put da su se odlučili pomoći.

Voditelj projekta Igor Čiček zahvalio se g. Josipu Gladoviću u ime svih korisnika projekta kojima će ova donacija zasigurno pomoći.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podijelite objavu: