Marijana Petir u radnom posjetu Općini Čepin

U okviru predstavljanja programa nezavisne liste Marijene Petir održala je radni sastanak u Općini Čepin na aktualne teme u poljoprivredi, s naglaskom na razvoj hrvatskog sela i dobrobit malih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, zaštitu okoliša te promociju tradicionalnih i općeljudskih vrijednosti

Marijana Petir, koja se u aktualnom mandatu istaknula kao zastupnica hrvatskih poljoprivrednika u Europskom parlamentu, danas je bila u radnoj posjeti Općini Čepin. Pri susretu s mještanima prezentirala je dosadašnji rad u EU parlamentu koji se očitovao brojnim važnim aktivnostima kojima je pomogla hrvatskim poljoprivrednicima. U svom obraćanju posebno je istaknula značaj nekoliko važnih prijedloga što ih je EU parlament prihvatio, a među kojima je bio dobivanje sredstava početkom embarga EU prema Rusiji, u rješavanju pitanja otkupa jabuka i mandarina, što je njenom inicijativom te godine spasilo mnoge voćare. Tijekom mandata Petir se zalagala i što je najvažnije, uspjela se izboriti svojim prijedlozima za boljitak hrvatske poljoprivrede.

Iako bez HSS-a kao stranke, na čijim je načelima formirala svoje stavove o domovini i obitelji, od kojih se, što žali, današnji HSS strašno odmakao, Petir iskazuje vjerodostojnost koja nažalost mnogim političarima se mijenja od potrebe do potrebe. Stoga kako je naglasila šalje poruku svim biračima da želi biti zastupnica koja će svoje djelovanje bazirati na pitanjima koja će dobivati od naroda da bi ih pokušala riješiti na dobrobit svih, što je ujedno i moto njezine liste.

San KATAVA