Marinada spremna preuzeti i na tržište plasirati proizvode koji ne mogu na tržnicu

Podijelite objavu:

Marinada spremna preuzeti i na tržište plasirati proizvode koji ne mogu na tržnicu

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite RH, od danas su zatvorene sve tržnice stoga je vodeća tvrtka u regiji u djelatnostima proizvodnje, prerade, otkupa i prodaje svježeg i prerađenoga voća i povrća Marinada d.o.o. spremna reagirati na način da otkupi voće i povrće od poljoprivrednih proizvođača, bili oni njezini kooperanti ili ne, standardizira proizvod koliko je to moguće te isporuči na tržište.

Marinada, vodeća tvrtka u regiji u djelatnostima proizvodnje, prerade, otkupa i prodaje svježeg i prerađenoga voća i povrća, povodom odluke Stožera civilne zaštite RH da se od danas zatvore sve tržnice, kao jedne od mjera u borbi protiv širenja pandemije koronavirusa, objavljuje kako je spremna preuzeti i na tržište isporučiti proizvode hrvatskih poljoprivrednih proizvođača.

 „Sukladno odluci Stožera civilne zaštite, od danas su zatvorene sve tržnice i mi smo spremni reagirati na način da otkupimo voće i povrće od poljoprivrednih proizvođača, bili oni naši kooperanti ili ne, standardiziramo proizvod koliko je to moguće i isporučimo na tržište“, ističu iz Marinade.

U dogovoru s Konzumom i drugim kupcima, njihov prodajni asortiman prilagodit će se robama koje će se kroz ovu mjeru otkupiti.

Ovim potezom želimo uspostaviti suradnju sa svim poljoprivrednim proizvođačima diljem Hrvatske, koji zbog predmetne odluke, neće moći svoje poljoprivredne proizvode plasirati na tržište kroz dosadašnje kanale prodaje.

U trenutnoj situaciji nužno je voditi brigu o sigurnoj i dostatnoj opskrbi stanovništva, što mi kao tvrtka i činimo, a ističemo da je Marinada i inače važna karika u lancu opskrbe tržišta voćem i povrćem, no posebno sada.

Za sve dodatne informacije poljoprivrednim proizvođačima na raspolaganju stoje djelatnici Marinade, a kontakti otkupnih centara nalaze se na web stranici www.marinada.hr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podijelite objavu: