Najava 3. međunarodnog Kongresa o sigurnosti i kvaliteti hrane

Podijelite objavu:

Hrana, zdravlje i klimatske promjene

U Opatiji, od 10. do13. studenog 2020. godine, održat će se 3. međunarodni Kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane

Kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane organiziraju Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, Hrvatsko mjeriteljsko društvo i Mreža za kontrolu kvalitete i sigurnosti hrane Jugoistočne Europe (SEEN-FSQC). Suorganizatori Kongresa su Agronomski fakultet i Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica te Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Kongres se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva zdravstva, Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Ministarstva turizma i Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, kao i Državnog zavoda za mjeriteljstvo, Hrvatske akreditacijske agencije, Sveučilišta u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta i Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske.

U sklopu trećeg izdanja Kongresa održat će se i Druga međunarodna konferencija Centra za sigurnost i kvalitetu hrane, na kojoj će se istaknuti teme iz područja djelovanja Centra te predstaviti dosadašnje aktivnosti, kao i iskustva domaćih i stranih stručnjaka iz područja patvorenja hrane, zaštite izvornosti i geografskog podrijetla hrane te novih analitičkih dostignuća u opisanome području.

U radu Organizacijskog i Znanstvenog odbora sudjeluju i predstavnici Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu ( HAPIH).

Prijava za sudjelovanje moguća je do 10. rujna 2020., a rok za slanje sažetaka je 1. rujna 2020.

Više informacija o kongresu pročitajte na sljedećoj poveznici: www.foodsq-congress2020.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podijelite objavu: