Novi Lamborghini Strike 110

svestranost koja savladava sve prepreke

Lamborghini Strike 110 najnoviji je član obitelji Lamborghini Trattori i nudi gotovo beskonačan raspon konfiguracija za svačije potrebe. Odlikuje se fleksibilnošću i svestranošću u savladavanju raznih poslova, primjerice od pripreme tla do žetve, od najmanjih radova do pripreme sijena te od općenitih zadataka na farmama do cestovnog transporta.

Dokaz svestranosti i mogućnosti personalizacije novog Strike 110 jest i činjenica da postoje tri različite verzije, svaka usredotočena na ono što Vam najviše odgovara. Konkretno, verzija Strike HD napravljena je za najveća opterećenja. Impresivna struktura dizajnirana za rad u uvjetima promjenjive vučne sile i kapaciteta. Njegova robusnost čini ga idealnim za vuče u otvorenom polju. Strike MD daje savršen omjer težine, snage i veličine u aplikacijama gdje su potrebni vrhunska upravljivost i performanse. Na kraju, ali ne i najmanje važan je Strike LD čija mala veličina, smanjena težina i kompaktni motori daju svoje najbolje u laganim primjenama na farmi ili u polju.

Stage 4 FARMotion motori - čista suština naprednih tehničkih značajki

Elastični, neumorni, dizajnirani za isporuku pune snage u polju i svim iskoristivim okretnim momentom u vučnim radovima kao što su oranje, minimalna obrada i transport teškog tereta. To su novi Stage 4 (Tier4 Final) FARMotion trocilindarski (2887 cc) i četverocilindarski (3849 cc) motori, koji su ugrađeni u cijeli raspon Strike modela. Sustav za ubrizgavanje common rail sustava visokog tlaka (2000 bara) optimizira prašinu dizela, dok posebna konfiguracija komore za sagorijevanje i visoka razina turbulencije ulaznog zraka omogućuju savršenu smjesu s dizelom radi optimalne izvedbe. Ovo je tehnološka jezgra koja rezultira superiornom produktivnošću, visokim performansama i smanjenom potrošnjom goriva novog Stage 4 (Tier4 Final) FARMotion. Štoviše, SCR tehnologija povećava efektivnost i smanjuje utjecaj na okoliš, što ih čini sukladnim propisima o emisiji Stage 4 (Tier4 Final).

Ergonomija, udobnost i dizajn - elegantnost Lamborghinija pozdravlja vas u kabini

Novi Strike odlikuje se većom, udobnijom i preglednijom kabinom. Sve je podređeno postizanju što ugodnijeg radnog okruženja za rukovatelja strojem. Neke od opcija koje se mogu odabrati su klimatizacijski uređaj, dodatna zvučna izolacija, zatamnjena stakla kao dodatna zaštita od sunca, sjedalo sa zračnom suspenzijom, pomoćno sjedalo, dodatna svjetla za sigurniji rad noću i vožnju prometnicama te mnoge druge. Nije na odmet spomenuti i mogućnost odabira sporih brzina prijenosa za precizniji rad, tri para hidrauličkih priključaka, kuka za vuču podesiva po visini, komande hidraulike i kardana na blatobranima za regulaciju izvan kabine, veći blatobrani za dodatnu ugradnju većih guma na stroj.

Zadovoljni korisnici Lamborghinija

Tvrtke Baranjska Čistoća d.o.o. iz Belog Manastira te Općina Darda iz istoimene Darde samo su neki od ponosnih vlasnika Lamborghini traktora. Općina Darda vlasnik je modela Strike 115 4 DT MD LS kojeg kao i Baranjska Čistoća d.o.o. sa svojim modelom Strike 105.4 međuostalim zimi koriste u zimskoj službi, a ljeti za košnju trave. Bezbrižnom rukovanju strojevima pridonosi činjenica da se naši klijenti u svakome trenutku mogu obratiti stručnom timu tvrtke Gra-Po d.o.o. iz Zagreba (www.gra-po.hr, 01-6531-079) te u poslovnicama u Dugopolju, Osijeku i Rijeci.