Petogodišnje jamstvo na traktore Kioti

Podijelite objavu:

Pogodnosti za kupovinu KIOTI traktora

Entrada d.o.o generalni je zastupnik programa Kioti za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu goru, Makedoniju i Kosovo. Od 1. travnja  ove godine za svaki kupljeni Kioti traktor vrijedi jamstveni rok od 60 mjeseci ili 3.000 radnih sati.

Kioti je svjetski poznati proizvođač traktora iz Južne Koreje gdje je i sjedište tvrtke. Pored tvornice u sjedištu, Kioti ima proizvodne pogone u SAD-u i Nozozemskoj, a proizvedene traktore plasira u cijelom svijetu. U proizvodnji traktora Kioti koriste se najsuvremenije tehnologije i strojevi što jamči visoku kvalitetu gotovih proizvoda. .

Radi se o asortimanu traktora od 25 do 130 KS, u nekoliko serija. Svi traktori, bez obzira na seriju imaju bogatu opremu, različite opcije i široku paletu priključaka. Zahvaljujući tome, zadovoljavaju potrebe gotovo svih poljoprivrednika. Svi traktori usklađeni su i homologirani po najnovijim europskim normama, imaju moderne dizel motore s vrlo niskom emisijom štetnih plinova i niskom razinom buke. Dodatna pogodnost je ekonomična potrošnja.

Petogodišnje jamstvo za novi kupljeni traktor jasno predstavlja samouvjerenost Kioti-a u kvaliteti proizvoda. Ovo uvjerenje dolazi iz same kvalitete dijelova, pouzdanosti i visoke produktivnosti tvornice. Kioti traktori proizvedeni su prema najvišim standardima u traktorskoj industriji. Kioti je jedini proizvođač koji nudi petogodišnje jamstvo i time svojim kupcima pruža osjećaj sigurnosti.

Sve informacije o Kioti traktorima možete pronaći na www.entrada.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podijelite objavu: