Produžen rok za prijavu na „ Akademiju regionalnog razvoja i fondova EU“

Podijelite objavu:

AKADEMIJA REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EU

Kroz navedeni projekt Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske Unije radi na informiranju, educiranju i upoznavanju studentske populacije o korištenju fondova EU, ali i o uspješnosti provedenih projekata u lokalnim sredinama.

Projekt „ Akademija regionalnog razvoja i fondova EU“  rezultat je suradnje između Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) sa institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja europskih i investicijskih fondova (ESI) i regionalnog koordinatora ( regionalne razvojne agencije).

Predviđeno je da se kroz aktivnosti projekta studenti (neformalne grupe studenata ili studentske udruge) upoznaju sa sustavom fondova EU, ali isto tako da se okušaju u pripremi projektnog prijedloga, što će rezultirati stjecanjem iskustva u radu, ali i stjecanjem uvida u daljnje aktivnosti informativnog sadržaja, te samoj pripremi popratnog sadržaja za društvene mreže.

Osim informativno-obrazovne svrhe, projekt ima i natjecateljski karakter, a najaktivniji i najuspješniji sudionici biti će posebno nagrađeni na kraju provedbe projekta.

Sudjelovanje u projektu je besplatno.

Za više informacija možete se obratiti na adresu elektroničke pošte edukacije@mrrfeu.hr .