Sajam OPG-ova na FAZOS-u

Podijelite objavu:

Prof.dr.sc. Krunoslav Zmaić, dekan FAZOS-a

U okviru proslave 60 godina postojanja Poljoprivrednog fakulteta, danas FAZOS-a održan je 3. Sajam OPG-ova

 

Silva Wendling
Žana Gamoš
Vlado Guberac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek u suradnji sa Studentskim zborom FAZOS i ALUMNI Udrugom bivših studenata i prijatelja Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, u okviru proslave obljetnice djelovanja Fakulteta organizirao je 3. sajam obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava sadašnjih i bivših studenata Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek

 

Sajam je imao koncepciju otvorenog karaktera na koji su pozvani svi građani da svojom nazočnošću uveličaju ovaj događaj, koji se i u svom prošlogodišnjem jesenskom terminu, zahvaljujući posjetiteljima i izlagačima, pokazao uspješnim. S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju sajam se održao na vanjskom parkirališnom prostoru ispred fakulteta. Težnja organizatora je da ova manifestacija postane tradicija Fakulteta.

Na otvorenju sajma u 9:00 sati, već se okupio značajan broj posjetitelja kojih je tijekom sunčanog dana zaista bio značajan broj u što su se uklopili i studenti koji su se našli na prostoru kampusa. Uz prodajne i prezentacijske aktivnosti ovaj puta sajam je imao i humanitarni karakter jer su se skupljale donacije u vidu proizvoda kupljenih na štandovima izlagača namijenjeni jednoj od humanitarnih udruga koje djeluju na području grada Osijeka. I ovaj puta organizirana je kulinarska radionica na kojoj je prezentirana priprema hrane od proizvoda koje su nudili izlagači sajma, a bila je organizirana i zabavna igra u natjecanju u najbržem runjenju klipova kukuruza . Na sajmu je sudjelovalo blizu 40 izlagača s raznovrsnom ponudom prehrambenih proizvoda tako da je svatko mogao naći ponešto od plodova koje nam donosi jesen.

S. KATAVA

Foto: Zlatko PAVOŠEVIĆ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podijelite objavu: